Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 2001 Въпрос за тампони носач?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 156 2001 Въпрос за тампони носач?

Здравейте, скърцат ми тампоните на горния носач от дясно на 156-та. Казаха ми да не го сменям щото си е читав и ще кара още, обаче това ,,жугръцц'' ме дразни много. Някои споменаваше за някакви тампони дето не ги вкарвали в България и били готини и качествени не си спомням марката. Ако някой се сеща моля да ми каже марката. Не знам какво да правя. Моля и за съвет по въпроса, май и други колеги са се сблъсквали с проблема

Алфа 156 1.9 ЖТД 2001
    Alfa 156 1.9jtd

Имаше нещо че се пръскат с някакъв силиконов спрей - ама като го видят хората ползвали го - ще кажат, аз не съм го ползвал - просто щото нямам все още 156
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

И при мен така скърцаше от дясно горен носач,и да ти кажа честно по добре го смени (около 90лв) е носача иначе само половинчати работи ще правиш и пак ще го смениш в краина сметка. От дясно е по натоварено окачването и се разбива по бързо по нашите хубави пътища.

Comment

?? ?????? ??? ??? ? ????? ????? ? ???? ?? ?????? ????
        ________
        MONTANA MEDICAL MARIJUANA DISPENSARIES
        Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:12.
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ако не ти се сменя, изчакай зимата и мокрото защото от тях спира да скърца и няма да те дразни, а на пролет ще си го мениш!

Comment

При мен латото се смля да скърца и после си спря сам не съм го чувал от месец и половина.Така са алфите като не стане на тяхното сами се оправят.
            sigpic Alfasud/156 1.8ex
            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Да не те притеснява,това си е фабричен дефект и е при почти всички 156-ци.Моите 2 месеца след като ги смених,се разскърцаха.Напръскваш обилно със някакъв силиконов спрей и се оправя за няколко месеца,при мен помогна ВД 40,но определено не ги сменяй докато не се разчукат
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Благодаря на всички.
                Alfa 156 1.9jtd

Comment

Working...
                X